Kayseri Kaskispor, Dynamo Kursk'a odaklandı

FİBA Kadınlar Avrupa Kupası finalinde Rusya'nın Dynamo Kursk takımıyla karşılaşacak olan Kayseri Kaskispor, rakibini Kayseri'den eli boş göndermek istiyor.

KASKİ Genel Müdürü ve Kulüp Başkanı Ender Batukan, yaptığı açıklamada, takımlarının sağlam adımlarla finale kadar geldiğini belirtti.

Bir Türk takımı olarak Avrupa Kupasında finale yükselmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Batukan, ''Kaskispor, Kayseri’de bir ilke imza atarak Avrupa Kupasında adını duyuran ilk takım oldu. Takımımızın, çalışmaya başladığımız ilk günden beri başarısı artarak devam etti. Avrupa kupasında ilk 16 takım arasına girerek ilk sınavımızı verdik. Daha sonra Maccabi Bnot, Dynamo Kursk, Olimpia, Elitzur Ramla, Hainaut takımları ile karşılaştık. Aldığımız sonuçlar bizi daha ileriye götürerek yükselişimizi sağladı. Daha önce sahamızda yendiğimiz rakibimizi 15 Mart'taki maçta da Kayseri'den eli boş göndermek istiyoruz. İnşallah rövanş maçında da Dynamo Kursk'u yenerek kupayı Kayseri'ye getireceğiz'' şeklinde konuştu.

Batukan, finaldeki ilk maçın 15 Mart Perşembe günü Kayseri'de oynanacağını anımsatarak, ''Takımızın bu güzel başarılara imza atmasında tüm sporsever Kayserililerin desteği oldukça önemli. Bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımızı final maçına bekliyoruz'' dedi.

Batukan, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde saat 19.00'da başlayacak maçın, Kaskispor’un ''www.kaskispor.com'' adresindeki internet sitesinden de canlı olarak yayınlanacağını sözlerine ekledi.

Leave a Reply