Sessiz sedasız zirveye doğru

İngiltere Premier Lig'in zirvesinde Manchester takımlarının mücadelesi devam ederken, Londra temsilcisi Tottenham, White Hart Lane'de konuk ettiği West Bromwich'i 1-0 mağlup etti ve zirveyi takibini sürdürdü.

Premier Lig'deki yoğun fikstür nedeniyle beklenmedik puan kaybı yaşayan Manchester City, takipçileri Manchester United ve Tottenham ile arasındaki puan farkının kapanmasına engel olamamıştı.

Chelsea, Arsenal ve Liverpool gibi dev takımların, henüz Aralık ayında şampiyonluk ümitlerini yitirdiği Premier Lig'de, zirvedeki Manchester takımlarının arkasında sürpriz bir Londra takımı var.

Kuzey Londra temsilcisi Tottenham, konuk ettiği West Bromwich karşısında ise oldukça zorlandı. İlk yarıda tüm baskısına rağmen gol bulamayan ev sahibi Tottenham, ikinci yarıda da gol için tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklendi.

Aradığı golü ise maçın 63'üncü dakikasında Jermain Defoe ile bulan Londra ekibi, yakaladığı bu üstünlüğü maçın son dakikalarına kadar korumayı başardı ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Premier Lig'deki puanını 42'ye çıkaran Tottenham, 1 maç eksiğine rağmen lider Manchester City'nin 6 puan gerisinde takibini sürdürdü.


Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply