''Yeni transferleri ya bugün ya da yarın getireceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Yeni transferleri ya bugün ya da yarın getireceğiz. Olmazsa da yolumuza mevcut kadroyla devam edeceğiz'' dedi.

"TRANSFER ÇALIŞMASI YILBAŞI TATİLİ NEDENİYLE BİRAZ UZADI"
Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de, ikinci yarının ilk haftasında yarın Kayserispor ile yapılacak maç için uçakla Kayseri'ye gitmek üzere takımla birlikte Yenişehir Havaalanı'na geldi. Genç teknik adam, burada yaptığı açıklamada, planlanan transferlerin, çalışmalarının ''Noel ve yılbaşı tatili nedeniyle'' biraz uzadığını söyledi.

Transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü dile getiren Sağlam, ''Yeni transferleri ya bugün ya da yarın getireceğiz. Olmazsa da yolumuza mevcut kadroyla devam edeceğiz'' diye konuştu.

"ÜÇ YILLIK SÜREÇTE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTIK"
Sağlam, Bursaspor'da 3 yılını doldurduğunun anımsatılması üzerine, ''Bursaspor'da farklı duygular, başarılar ve mutluluk yaşadım. Sezonda 3-4 teknik direktörün değiştiği bir camiada bu kadar uzun süre görev almak benim için de mutluluk verici. Futbolda başarının ve devamlılığın istikrarla geldiğinin göstergesidir bizim durumumuz. Üç yıllık süreçte önemli başarılara imza attık. Umarım 2012 ile birlikte daha önemli başarılara imza atarız. Bu süreçte bize rahat çalışma ortamı sağlayan başkanımıza, yönetim kuruluna, camiaya ve taraftara da teşekkür ederim. Bu başarıda onların da katkısı çok büyük'' diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçıyla ilgili olarak ise zor bir deplasmana gittiklerini ve kazanmak istediklerini söyledi.


Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply