Nba'de heyecan bu sabaha karşı oynanan 3 mücadele ile sürdü.Alınan sonuçlar şöyle ;

Miami Heat - LA Lakers : 98-87
Houston Rockets - New Orleans Hornets : 90-88
Utah Jazz - Dallas Mavericks : 91-94

Gecenin maçında Wade'ten yoksun Miami Heat ile Kobe'li LA Lakers karşı karışya geldi. Maç öncesi maçta oynayıp oynamayacağı belli olmayan LeBron James'in 31 sayı 8 ribaund 8 asist 4 top çalma 3 blokluk performansı ile rakibini geçen Miami Heat bu sezonki 10. galibiyetini aldı. Miami'de ayrıca Bosh 15 sayı 8 ribaund ile oynarken bu sezon ilk kez forma giyen Eddy Curry ise kenardan gelerek 6 sayılık katkı sağladı. Maçın başından beri hep rakibini geriden takip etmek durumunda kalan ve farkı bir türlü kapatıp öne geçme hamlesini yapamayan Lakers'ta ise Pau Gasol 26 sayı 8 ribaund , Kobe Bryant 24 sayı 5 ribaund 7 asist ve Bynum 15 sayı 12 ribaund ile oynasalar da bu performanslar galibiyet için yeterli olmadı.

Gecenin bir diğer maçında Houston Rockets evinde New Orleans'ı uzatmada geçerek bu sezonki 8. galibiyetini aldı.5 oyuncunun çift hanelerde skor ürettiği ev sahibi ekipte Kevin Martin 32 sayı ile en skorer isim olurken Cournet Lee 17 sayı , Scola ise 15 sayı 17 ribaund ile mücadele etti. Konuk New Orleans'ta ise Jason Smith 17 , Belinelli ve Jack ise 15er sayı ürettiler.

Temsilcimiz Enes Kanter'in takımı Utah Jazz evinde konuk ettiği Dallas Mavericks'e mağlup olarak bu sezon evinde 2. toplamda 5. mağlubiyetini aldı.Baştan sonra çekişmeli geçen maçta maçın sonunu daha iyi oynayarak galibiyete uzanan Dallas'ta Shawn Marion 22 sayı 7 ribaund ile takımın en skorer ismi olurken , kenardan gelen Beaubois 17 sayı ve Nowitzki'de 12 sayı ile oynadı. Ev sahibi ekipte ise Al Jefferson 22 sayı 9 ribaund , kenardan gelen CJ Miles 17 sayı ev Paul Millsap 16 sayı 13 ribaund ile oynadılar. Temsilcimiz Enes Kanter ise kenardan gelerek 13 dakika süre aldığı maçı 0/2 saha içi 2/2 serbest atış isabeti ile 2 sayı 7 ribaund ile tamamladı.

Categories:

Leave a Reply