Beşiktaş, Eskişehirspor'u ağırlıyor

Beşiktaş, sezonun ikinci yarısına Eskişehirspor maçı ile başlayacak. İlk devrede rakibine deplasmanda yenilen 2-1 siyah-beyazlılar, hem rövanşı almak hem de zirve yarışında puan kaybetmemek için mücadele edecek. Eskişehirspor'un amacı ise kazanarak ligde 3. sıraya çıkmak.

Spor Toto Süper Lig'de 32 puanla 3. sırada bulunan Beşiktaş ile 30 puanla 4. sırada yer alan Eskişehirspor arasındaki karşılaşma İnönü Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak. Maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Beşiktaş, oynadığı son 9 maçında yenilmedi. 6 Kasım'daki 4-2'lik Gençlerbirliği yenilgisinden sonra siyah-beyazlılar 7 lig ve 2 Avrupa maçına çıktı. Beşiktaş, 6 galibiyet aldı ve 3 maçı berabere bitirdi.

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Quaresma, Aurelio ve Ersan Gülüm oynamaycak. İstanbul'a geç gelen Sidnei'nin de kadroya alınması beklenmiyor. Kulüp doktoru Devrim Urgun, Aurelio'nun sağ dizinden artroskopi olacağını açıkladı. Tedavisine Portekiz'de devam edilen Quaresma'nın durumunun ise çekilecek MR ve yapılacak son kontrollerin ardından netleşeceği bildirildi.

Michael Skibbe'nin ayrılması ile 2. yarı öncesi teknik direktör değişikliği yapmak zorunda kalan Eskişehirspor, yeni hocası Ersun Yanal ile ilk sınavını Beşiktaş'a karşı verecek. Ancak kırmızı-siyahlı takımda 2 yeni transfer Ediz ve Hürriyet, resmi imzayı atamadıkları için forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ
Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Necip, Simao, Fernandes, Veli, Almeida.

Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply