Los Angeles Lakers'ın hedefi Dwight Howard

Los Angeles Lakers'ta transfer hareketliliği bitmiyor...

Geçtiğimiz hafta içinde New Orleans Hornets ve Houston Rockets'ın dahil olduğu üçlü bir takas üzerinde anlaşmış, ancak Chris Paul'ün Lakers'a transferi takım sahiplerinin huzursuzluğu gerekçe gösterilerek NBA yönetimi tarafından engellenmişti.

Bu transferin iptal olmasından sonra Lakers, Chris Paul'ü transfer edebilmek için bir hamle daha yaptı. Ancak teklifin kabul edilmesinin ardından, Los Angeles Lakers aniden hiçbir gerekçe göstermeden teklifi geri çekti. Bu gelişmenin ardından, adı ikinci kez takas dedikodusunda geçen Lakers forveti Lamar Odom, takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Odom için Dallas Mavericks ile anlaşan Los Angeles Lakers, yıldız oyuncuyu Dallas'a gönderdi. Yaklaşık dokuz milyon dolarlık bir maddi rahatlık kazanan Lakers yönetimi, Orlando Magic'in pivotu Dwight Howard'ı transfer etmek istiyor. Amerikan basınında birçok kaynakta Howard için Andrew Bynum ve Pau Gasol'ü gözden çıkaran Lakers'ın, takasta milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nu da kadrosuna katabileceği ifade ediliyor.

Leave a Reply