Yaz arasıydı , lokavttı derken Nba'de yeni sezon öncesi hazırlık maçları bu sabaha karşı oynanan 4 mücadele ile başladı. Alınan sonuçlar şöyle ;

Indiana - Chicago : 86-95
Wizards - 76ers : 78-103
Detroit - Cleveland : 87-91
Memphis - New Orleans : 90-97

Hazırlık sezonunun ilk maçında Pacers'a konuk olan Bulls , rakibini deplasmanda geçerek hazırlık maçlarına iyi başladı. Geçtiğimiz yılın MVP'si Rose maçta sadece 28 dakika sahada kalsa da 16 sayıyla Luol Deng ile birlikte takımının en skorer ismi oldu. Pacers'ta ise Hansbrough 19 sayı 11 ribaund ile takımının ve maçın en skorer ismi oldu.

Gecenin diğer maçında Wizards'a konuk olan 76ers sahadan rahat bir galibiyetle ayrılmayı başardı.Maçta 10 oyuncusundan skor bulmayı başaran 76ers'te en skorer isim kenardan gelerek 19 sayı atan Louis Williams olurken yine kenardan gelen Evan Turner 16 sayı 7 ribaund ile oynadı. Ev sahibi Wizards'ta ise çift hanelere çıkabilen tek isim 18 sayı ile Blatche oldu.

Draftta 1. sıradan Kyle Irving'i seçen Cleveland sezonu deplasmanda Detroit galibiyetiyle açtı.Maçı kazandıran isim ise 1 numara Irving oldu. Düşük yüzdede kalmasına karşın 13/15 faul isabeti ile oynayan Irving 21 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.Ev sahibi Detroit'te ise kenardan gelen Daye 18 sayı 6 ribaund 5 blok ile etkileyici bir performans sergilese de yenilgiye engel olamadı.

Gecenin son maçında ise CP3'ü Clippers'a gönderen New Orleans , Memphis'e konuk oldu.Takastan aldıkları oyuncuların süre almadığı maçta New Orleans deplasmanda Memphis'i Jack'in 24 sayısıyla geçerek hazırlık maçlarına galibiyetle başlayan taraf oldu. Ev sahibi Memphis'te ise Allen 17 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Bizimkiler ne yaptı ?

Ömer Aşık : Takımı Bulls deplasmanda Pacers'ı mağlup ederken 18 dakika sahada kalan Ömer maçı 2 sayı 2 ribaund 1 asist ile tamamladı.

Semih Erden : Detroit maçına götürülmedi.

Categories:

Leave a Reply