Nba'de hazırlık maçları heyecanı bu sabaha karşı oynanan mücadelelerle devam etti. Alınan sonuçlar şöyle ;

Nets - Knicks : 83-92
Minnesota - Milwaukee : 117-96

Houston - San Antonio : 101-87
Warriors - Kings : 107-96


Akşamın ilk maçında nehrin iki yakasının takımı karşı karşıya geldi ve konuk Knicks , ev sahibi Nets'i geçerek ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Konuk Knicks'te kenardan gelen Balkman 20 sayı ile en skorer isim olurken , Carmelo Anthony 17 , Shumpert 16 sayı ile oynarken ev sahibi Nets'te ise Lopez 15 sayı 11 ribaund , Morrow ise 15 sayı ile oynadı.

Temsilcimiz Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Bucks , Minnesota deplasmanından farklı mağlubiyetle ayrıldı. Ev sahibi Minnesota'da Kevin Love 21 sayı 15 ribaund , Beasley 21 sayı 6 ribaund ile oynarken rookie Ricky Rubio ise ilk maçında 6 sayı 6 ribaund 7 asist ile iyi bir performans sergiledi. Konuk Bucks'ta ise kenardan gelen Leuer 18 sayı ile takımının en skorer ismi olurken Dunleavy ise 16 sayı ile maçı tamamladı.

Texas derbisinde San Antonio'yu ağırlayan Houston , rakibini geçerek hazırlık maçlarına iyi bir başlangıç yaptı. Ev sahibi ekipte Scola 20 sayı ile en skorer isim olurken , Jordan Hill 17 sayı 13 ribaund ile Scola'ya yardımcı oldu. Konuk Spurs'te ise Ginobili ve Blair 16şar sayı ile oynarken Splitter 13 sayı ile oynadı.

Gecenin son maçında ise Warriors evinde konuk ettiği Kings'i geçerek hazırlık maçlarına galibiyetle başlayan bir diğer takım oldu. Ev sahibi ekipte Stephen Curry 22 sayı 6 ribaund 6 asist ile en etkili isim olurken Monta Ellis 18 sayı 8 asist , David Lee 16 sayı 8 ribaund ile oynadı. Konuk Kings'te ise rookie Fredette ve Thornton 21er sayı ile oynasalarda mağlubiyete engel olamadılar.

Bizimkiler ne yaptı ?

Ersan İlyasova :
Takımı Bucks deplasmanda Minnesota'ya mağlup olurken 17 dakika sahada kalan Ersan maçı 2 sayı 2 ribaund 1 asist ile tamamladı.

Leave a Reply