Bobo: Beşiktaş'ta artık forma giyemem


6 maçtır galibiyet yüzü göremeyen ve bu 6 maç içerisinde sadece 3 gol atan Bursaspor'da gol sorununu çözmek için transfer şarttı. Bu sorunu Beşiktaş'ın eski golcüsü Bobo transferi ile çözecek. Menajeri Figer'le el sıkışıldığı ve işin imzaya kaldığı belirtildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’tan öğrencisi olan ve geçen hafta “Gelirse çok iyi olur, ama maliyeti çok yüksek” demişti.


Sezon başı büyük umutlarla transfer edilmişti Bangura ve Tagoe. Bizim takıma gelen ya erken gider ya gol atamaz. Geçen sezon Kenny Miller'ı transfer etmiştik . Çokta güzel goller atıyordu taki takımdan gidene kadar. Miller gitti yalnış hatırlamıyorsam 15 maçta 17 gol atan Bangura'yı transfer ettik. Bursaspor tarihihin en pahalı transferiydi. Şansızlık bu ya 12 maçta sadece 4 gol.


Bobo 6 sezon forma giydiği Beşiktaş’ta gösterdiği performansla taraflı tarafsız birçok kesimin takdirini kazanmıştı. Siyah beyazlı takımın formasıyla çıktığı 144 maçta 57 gol atan Bobo 28’de asist yaptı.Umarım Bobo bir Miller gibi gitmez bir Bangura gibi hayal kırıklığına uğratmaz ve Tagoe gibi boş transfer olmaz !

Kaynak : http://hedefadam.blogspot.com/2011/12/bursaspor-bobo-ile-anlast.html

Leave a Reply