Nba'de heyecan sürüyor. Bu sabaha karşı oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle ;

Chicago Bulls - Orlando Magic : 99-93

Gecenin ilk maçında Chicago Bulls evinde Orlando'yu mağlup ederek bu sezonki 3. galibiyetini aldı. 3 çeyrek boyunca çekişmeli geçen mücadelenin son çeyreğinde rakibine üstünlük kuran Bulls, galibiyete uzanan taraf oldu. Süre alan 10 oyuncudan 9unun skor katkısı yaptığı ev sahibi Bulls'ta Luol Deng 23 sayı 8 ribaund 4 asist ile takımının en skoreri olurken, Joakim Noah ise 20 sayı 9 ribaund 4 asist ile oynadı.  Yeni sezona Howard'a kaybederek başlayan ve sezon başında da Hidayet'i sakatlığa kurban veren ve Bulls deplasmanında ilk mağlubiyetini alan Orlando'da ise Arron Afflalo 28 sayı 5 ribaund 5 asist ile maçın en skoreri olurken, E'twaun Moore ise 17 sayı 5 ribaund ile oynadı. Magic'te ayrıca Vucevic ve Davis 16 sayı 10 ribaund ile double double yapan isimler oldular.



Oklahoma City Thunder - Toronto Raptors : 108-88

Harden takasının ardından beklentilerin biraz altında kalan Oklahoma City evinde konuk ettiği Toronto'yu farklı mağlup ederek bu sezon 4. maçında 2. galibiyetini aldı. Baştan sona üstün bir oyunla rahat bir galibiyet alan ev sahibi ekipte Russell Westbrook 19 sayı 8 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Serge Ibaka 17 sayı 4 ribaund, Kevin Durant ile Kevin Martin ise 15er sayıyla oynadılar.  4. maçında 3. mağlubiyetini alan konuk Toronto'da ise Jonas Valanciunas 18 sayı 6 ribaund ile oynarken, Andrea Bargnani ise 16 sayı 6 ribaund ile maçı tamamladı.


Denver Nuggets - Detroit Pistons : 109-97

Ligde galibiyetle tanışamayan iki takımı karşı karşıya getiren mücadelede, Denver Nuggets evinde Detroit Pistons'ı mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almış oldu. Maç boyunca kontrolü elinde tutan ve bu şekilde galibiyete uzanan Denver'da Andre Igoudala 17 sayı 10 ribaund 4 asist ile takımının en skorer ismi olurken, kenardan gelen Javale McGee 16 sayıyla oynadı. Denver'da ayrıca Ty Lawson ve Kenneth Faried 15er sayıyla oynadılar.



Temsilcilerimizin Performansları

Orlando Magic forması giyen temsilcimiz Hidayet Türkoğlu, Denver karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sebebiyle Bulls karşılaşmasında forma giyemedi. Temsilcimizin sahalara dönüşü 1-1,5 ayı bulacak.

Twitter/hmzsnmz_

Categories:

Leave a Reply