İzmirli spor severler artık takımlarını Avea taraftar hatlarıyla destekleyecek…

2002 yılından bu yana kesintisiz Türk futboluna sponsorluklarıyla destek sunan taraftar hatlarının mimarı Avea; KARTALCELL, Fenercell, GSMobile, TrabzonCell ve Samsuncell’den sonra şimdi de İzmir’in en köklü dört takımı Altay, Buca, Göztepe ve Karşıyaka ile işbirliği yaptı. Gerçekleştirilen bu işbirliği ile İzmirliler, çok avantajlı tarifeler ile konuşurken; kulüplerine de ek gelir sağlayacak.


Türk futbolunun 2002’den bu yana kesintisiz sponsoru ve taraftar hatlarının mimarı Avea; KARTALCELL, Fenercell, GSMobile, TrabzonCell ve Samsuncell’den sonra şimdi de İzmirlileri takımları ile buluşturmak için İzmir’in 4 büyüğü ile aynı anda işbirliğine imza atarak yine bir ilki gerçekleştirdi.

AltayCell, BucaCell, GöztepeCell ve KafKafCell markaları ile İzmirlilere ve İzmirli taraftarlara sunulacak avantajlar dünyasının kapıları; 17 Mart Cumartesi günü Avea CEO’su Erkan Akdemir’in ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, Altay Spor Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok, Buca Spor Asbaşkanı ve Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya, Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Serdar Samur ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan’ın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında açıklandı.

İzmirli futbolseverler için özel olarak hazırlanan AltayCell, BucaCell, GöztepeCell ve KafKafCell markalarıyla Avea, taraftarların ihtiyaçlarına yönelik olarak çok avantajlı tarifeleri İzmirlilerin kullanımına sunacak. İzmirlilere sunulacak bu çok avantajlı tarifeler ile konuşmaya doyarken aynı zamanda çok sevdikleri takımlarına da ek gelir sağlayacak.

Cüzdanlara dost tarifeler İzmirlilere özel taraftar hatlarında

Mobil telekomünikasyon alanında yapılan bu işbirliği sayesinde İzmir kulüplerine destek veriyor olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen Avea CEO’su Erkan Akdemir, Avea’nın güçlü altyapısı üzerinden pazara sunacağı AltayCell, BucaCell, GöztepeCell ve KafKafCell markaları ile çok yakında müşterilerine hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı.

Avea, 2002’den bu yana; 10 yıldır aralıksız Türk futboluna destek veren Türkiye’nin tek markası. 10 yıl önce ilk defa Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’a aynı anda sponsor olarak Türkiye’de bir ilke imza attık. Bunları yaparken de, kulüplerimize ek gelir yaratmak için gelir paylaşımı üzerine inşa ettiğimiz Mobil Telekomünikasyon İşbirliklerini de hayata geçirdik. Bu konuda ilk adımı 2009 yılında KARTALCELL, Fenercell, GSMobile ve TrabzonCell markaları ile gerçekleştirdik. Gurur duyduğumuz bu işbirliklerimize İzmirsiz devam etmeyi daha fazla düşünemezdik. Bu yeni işbirlikleri ile Altay, Buca, Göztepe ve Karşıyaka taraftarları, cüzdanlarına dost tarifelerimizle konuşurken, takımlarına da destek olacaklar” diye konuştu.

Avea İzmir’e yatırıma devam edecek…

Yaptığı işi iyi yapmak, en önemlisi TUTKU ile yapmak ve sektörün en rekabetçi şirketi olmanın Avea’nın DNA’sında yer aldığını ifade eden Akdemir, Avea’nın İzmir ve Türkiye’ye yönelik hedef ve projeleri hakkında ise şu açıklamayı yaptı:

Avea son yıllarda hep koşuyor. Rekorlara imza atmak için de 7×24 çalışıyor… İzmir, Avea için diğer illerimizden biraz daha ayrıcalıklı… Biz yenilikleri önce İzmir’de hayata geçiriyoruz. 2011 yılında gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla İzmir’de pazar payımız yüzde 40’ı geçti. İstihdam sayımızı ise bize hizmet veren çağrı merkezlerimizle birlikte yaklaşık 850 kişiye yükselttik. 2012’de durmadan çalışarak hem İzmir’de hem de sektörde büyüyeceğiz. GSM Liginde üst sıralara oynuyoruz. Hedefimiz ise sektörde dünya liginde oynamak

İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişci diğer 3 takım Altınordu, Menemen ve İzmir Spor’unda en kısa zamanBağlantıda taraftar hatlarına sahip olmasını isterken, Kulup Başkanları ise Avea’ya teşekkürlerini ilettiler. Daha sonra 4 Kulup ve Avea arasında protokol imzalandı.

Kaynak : http://www.bilgisayar-destek.com/izmirin-4-takimi-taraftarlarini-avea-ile-konusturacak/

Leave a Reply