Sivasspor evinde farklı kazandı

Spor Toto Süper Lig mücadelesinde Sivasspor'un konğu Karabükspor oldu. Sivasspor bu mçatan 3-02lık skorla galip ayrıldı ve puanını 27'ye yükseltti.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Sivasspor, Erman Kılıç'ın ayağından gelen gol ile mücadelenin 11. dakikasında 1-0 öne geçti.

Karabükspor beraberlik golü için saldırsa da yakaladığı fırsatları gole çeviremedi.

İlk yarının uzatma dakikasında Sivasspor'un kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Kadir Bekmezci, düzgün bir kafa vuruşu ile takımının ikinci golünü attı ve ilk yarı Sivasspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısında oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışan Karabükspor bu arada savunmasında da açıklar verdi. Maçın 74. dakikasında gelişen Sivasspor kontra atağında Eneramo ceza alanı içinde yerde kaldı ve Sivasspor penaltı kazandı.

Eneramo'nun 75. dakikada kullandığı penaltı atışında top ve kaleci ayrı köşelere gitti. Eneramo'nun bu golü ile maçta skor 3-0'a geldi.

Maçın kalan dakikalarında her iki ekip yakaladığı net gol pozisyonlarını gole çeviremedi ve mücadele Sivasspor'un 3-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

Sivasspor bu galibiyet ile puanını 27'ye yükseltirken, Karabükspor 12 puanda kaldı.

SİVASSPOR:3 - KARDEMİR KARABÜKSPOR:0

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Aytekin Durmaz, Kemal Yılmaz, Mustafa İspiroğlu
Sivasspor: Atilla, Uğur, Navratil, Murat Akça, Ziya (Dk. 86 Kağan), Mehmet Nas (Dk. 65 Kıvanç), Kadir, Cerny, Erman, Grosicki (Dk. 82 Pedriel), Eneramo
Kardemir Karabükspor: Tomiç, Erdem, Hamza, Muhammet, Seric, Birol, Ragued (Dk. 58 Erkan), Ali Kuçik (Dk. 21 Sinan Kaloğlu), Bilal, Cernat, İlhan (Dk. 85 İsmail)
Goller: Dk. 11 Erman, Dk. 45 1 Kadir, Dk. 75 Eneramo (Penaltıdan) (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 32 Murat Akça (Sivasspor), Dk. 23 Birol, Dk. 74 Tomiç, Dk. 80 Erkan (Kardemir Karabükspor)

Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply