Sasha Vujacic'ten anlamlı davranış

Anadolu Efes Kulübünün yıldız oyuncusu Sasha Vujacic, bir ülkeyle bütünleşmenin ve o ülkenin kültürünü anlamanın en iyi yollarından birinin sosyal projelere katılmak olduğunu ifade ederek, ''Pazar günü oynarken de çok keyif aldığım Beko All-Star'da kazandığım ödülü, Vanlı depremzedelere vermeye karar verdim. Umarım bu yardımla depremzedelere biraz da olsa katkıda bulunmuş olurum'' diye konuştu.

"SOSYAL PROJELERE KATILMAK GEREK"
Trabzon'da düzenlenen ''Beko All-Star 2012'' organizasyonunun MVP'si (En Değerli Oyuncu) seçilen Sloven oyuncu Vujacic, Türkiye'de bulunduğu 5 ay boyunca mümkün oldukça Türk kültürü ve insanları hakkında bilgi edinmeye gayret ettiğini dile getirerek, bunu her gittiği ülkede yapmaya çalıştığını vurguladı. Vujacic, ''Bir ülkeyle bütünleşmenin ve o ülkenin kültürünü anlamanın en iyi yollarından birinin sosyal projelere katılmak olduğunu düşündüm. Pazar günü oynarken de çok keyif aldığım All-Star'da kazandığım ödülü Vanlı depremzedelere vermeye karar verdim. Umarım bu yardımla depremzedelere biraz da olsa katkıda bulunmuş olurum'' şeklinde konuştu.

Sasha Vujacic, kaybedilen hayatların geriye getirilemeyeceğini de vurgulayarak, ancak depremde maddi ve manevi zarar gören insanların acılarının hafifletilmesine biraz da olsa katkı sağlayabilmekten büyük mutluluk duyacağını anlattı.

Vujacic, organizasyonda ''MVP'' seçilerek 3 bin liralık ödül almaya hak kazanmıştı.

Leave a Reply