Real Madrid'e 2 gol daha atarsa tarihe geçecek

Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, İspanya Kral Kupası’nda, Real Madrid ile oynanacak rövanş maçında tarihe geçmek istiyor. Messi, 2 kez daha fileleri havalandırması halinde, Madrid'e en fazla gol atan Barcelonalı futbolcu unvanını eline geçirecek.

Barcelona, El Clasico’da ezeli rakibi Real Madrid'e son dönemde sürekli üstünlük kurarken, Lionel Messi de, rakip oyuncuların korkulu rüyası haline geldi.

Arjantinli oyuncu, bugüne dek Real Madrid filelerini 13 kez havalandırdı. Madrid ekibine en fazla gol atan Barcelonalı oyuncu ise halen Cesar... 24 yaşındaki yıldız forvet, Kral Kupası rövanş maçında, 2 gol atması halinde, El Clasico tarihinin en golcü Barcelonalı futbolcusu unvanının yeni sahibi olacak.

El Clasico tarihinin en golcü oyuncusu ise Real Madrid efsanesi Alfredo Di Stefano... Di Stefano'nun, eflatun-beyazlı formayla, Katalan ekibine karşı 18 golü bulunuyor.

Bu arada Barcelonalı Xavi, Real Madrid karşısında oynaması halinde, ezeli rekabette en fazla forma giyen Barcelonalı oyuncu unvanını Joan Segarra'dan devralacak. Xavi bugüne dek 30 kez Real Madrid'e karşı mücadele etti.

Categories: ,

Leave a Reply