Ankaragücü pes etmiyor!

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Mersin İdman Yurdu, ligin son sırasında bulunan Ankaragücü’nü Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda ağırladı.

Ankaragücü, Ergin Keleş’in kaydettiği gollerle Mersin İdman Yurdu’nu deplasmanda 2-0 mağlup etti. Başkent ekibi, ligdeki ikinci galibiyeti alarak puanını 10’a çıkarırken, Mersin İdman Yurdu da 27 puanda kaldı.

Karşılaşma öncesinde, Mersin İdman Yurdu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın kardeşi olan Mehmet Kahramanlı'nın vefatı nedeniyle bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Maça Ankaragücü çok hızlı başladı. Başkent ekibinde henüz 1. dakikada sahneye çıkan Ergin Keleş, rakip fileleri havalandırarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Turgut'un sol kanattan yaptığı ortaya hareketlenen Ergin'in vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1.

İlk yarıda başka gol olmazken, Ankaragücü, Ergin Keleş’in attığı golle soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci devresine rakip sahada baskı yaparak başlayan Mersin İdman Yurdu, aradığı golü 67. dakikada buldu. Ev sahibi takımda Erman Özgür, topu başkent ekibinin ağlarına göndererek skora 1-1 eşitlik getirdi.

Bu dakikadan sonra Ankaragücü de daha fazla ileri çıkmaya başladı. Golden 3 dakika sonra Ankaragücü’nde birkez daha sahne alan Ergin Keleş, kaleci Sehic’i mağlup ederek başkent ekibini yeniden öne geçirdi: 1-2.

Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da başka gol kaydedemezken, Ankaragücü deplasmanda Mersin İdman Yurdu’nu 2-1 yenerek ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

MERSİN İDMAN YURDU: 1 - ANKARAGÜCÜ: 2
Stat: Tevfik Sırrı Gür
Hakemler: Çağatay Şahan, Gökhan Memişoğlu, Volkan Akçit
Mersin İdman Yurdu: Sehiç, Boum, Nduka, Zurita, Moritz, Nobre, Mustafa, Beto, Erhan, Hakan, İbrahim
Ankaragücü: Bora, Mehmet, Aydın, İshak, Bilal, Abdullah, Atilla, Ümit, Muhammed, Turgut, Ergin
Goller: Dk. 1, 70 Ergin (Ankaragücü), Dk. 67 Erman Özgür (Mersin İdman Yurdu)



Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply