Anadolu Efes'in rakibi Olympiakos

Anadolu Efes, THY Euroleague ''Top 16'' turu E Grubu 3. hafta maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak.

Atina'daki Barış ve Dostluk Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma TSİ 20.45'te başlayacak ve NTV Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

E Grubu ikinci haftasında Anadolu Efes, CSKA Moskova'ya deplasmanda 96-68 mağlup olmuş ve grupta üçüncü sırada yer almıştı. Galatasaray Medical Park'a İstanbul'da 78-77 yenilen Olympiakos ise grupta son sırada bulunuyor.

Anadolu Efes Genel Menajer Engin Özerhun grubun en zor karşılaşmalarından birini oynayacaklarını ifade ederek, ''Olympiakos ile grubumuzun en kilit maçlarından birine çıkacağız. Atina'da galip gelmemiz halinde çok büyük bir avantaj yakalayacağız ve Olympiakos devre dışı kalacak. Onlar bu bilinçle sahaya çıkacaklar. Bu da maçı zorlaştıran faktörlerden biri olacak. Olympiakos ile üst üste iki kez karşılaşacağız ve bu iki maçtan da galibiyet ile ayrılarak grubun ilk iki sırasında yer almak ve çeyrek finale biraz daha yaklaşmak istiyoruz'' diye konuştu.

Leave a Reply