Avrupa Ligi'nde rakiplerimiz belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin rakipleri belli oluyor. Beşiktaş kura çekimine 1. torbadan girecek. 2. torbada yer alan Trabzonspor'u ise güçlü rakipler bekliyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakiplerinin de belli olacağı ikinci ve üçüncü tur kuraları bugün saat 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek ve kura çekimi NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitirdiği için birinci torbada yer alıyor. Siyah-beyazlı takımın muhtemel rakipleri Porto, Ajax, Viktoria Plzen, Lazio, Salzburg, Hannover, Steaua Bükreş, Wisla Krakow, Lokomotiv Moskova, Legia Varşova, Alkmaar, Braga, Udınese ve Rubin Kazan oldu. siyah-beyazlı ekibimiz trabzonspor ve stoke city ile eşleşmeyecek.

UEFA AVRUPA LİGİ 1. TORBA

Beşiktaş
Man. United
Man. City
Valencia
Olimpiakos
Schalke
Twente
Ath. Bilbao
PSV Eindhoven
Sporting Lizbon
Standard Liege
M. Kharkiv
Anderlecht
PAOK
Club Brugge
Atletico Madrid

UEFA Avrupa Ligi'ndeki diğer temsilcimiz Trabzonspor ise Şampiyonlar Ligi'nde grubunda topladığı puan sebebiyle ikinci torbada yer alıyor. Bordo-mavili ekibi kurada zorlu rakipler bekliyor. Trabzonspor'un muhtemel rakipleri Manchester United, Manchester City, Valencia, Olimpiakos, Atletico Madrid, Schalke, Twente, Athletic Bilbao, PSV Eindhoven, Sporting Lizbon, Standard Liege, Anderlecht, Metalist Kharkiv, Club Brugge ve PAOK oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci tur ilk maçları 16 Şubat, rövanş maçları 23 Şubat'ta oynanacak

UEFA AVRUPA LİGİ 2. TORBA

Trabzonspor
Porto
Ajax
Viktoria Plzen
Lazio
Stoke City
Salzburg
Hannover
Legia Varşova
Steaua Bükreş
Wisla Krakow
Lok. Moskova
Rubin Kazan
Alkmaar
Braga
Udinese


Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply