Trabzonspor-Trabzon Jebrin'le anlaştı
Bucaspor'la sözleşmesini alacakları ödenmediği için tek taraflı olarak fesheden Torric Jebrin, Trabzonspor'la anlaştı. Bordo – mavili takımın izleme komitesi üyeleri tarafından takip edilen ve alınması durumunda takıma katkı yapabileceğine kanaat getirilen Jebrin'le yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmaya varıldı. Jebrin'in yarın başlayacak olan Antalya kampına katılması beklenirken, Asbaşkan Nevzat Şakar oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi. 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun takımda alternatif yaratmak için transfer edildiği ve bonservis bedeli ödenmeyeceği de öğrenildi.

ANTALYA KAMPI YARIN BAŞLIYOR
Trabzonspor'un 6 günlük Antalya kampı yarın başlıyor. Trabzon'dan tarifeli uçakla saat 09.30'da hareket edecek olan bordo – mavililer, İstanbul aktarmalı olarak Antalya'ya gidecek. Bazı futbolcuların kafileye Trabzon'dan bazılarının ise İstanbul'dan katılacağı öğrenildi. Bordo – mavili takımda ülkelerine giden yabancı futbolcular ise kampa 2 gün sonra dahil olacak.

TRABZONSPOR'A GABRIC VE BRULS ŞOKU
Trabzonspor'un sezon başında sözleşmesini feshettiği Drago Gabric ile Belçika'nın Eupen takımında oynarken bonservisini aldığı ancak daha sonra takıma katmadan sattığı Christian Brüls, kulüp aleyhine tazminat davası açtı. Her iki futbolcunun da FIFA nezdinde açtığı davaların yazışmaları ve yargı süreci devam ediyor. Gabric'in açtığı davanın bedelinin 2 milyon 460 bin Euro, Brüls'ün açtığı davadaki tazminat bedelinin ise 3 milyon 500 bin Euro tutarında olduğu öğrenildi.

YATTARA DA ALACAĞINI İSTİYOR
Öte yandan Trabzonspor'dan sezon başı ayrılarak Arabistan'ın Al Shabab takımı ile anlaşan Ibrahima Yattara da kulüpten alacağı olan 900 bin Euro'yu tahsil etmek için FIFA'ya başvurdu. FIFA'dan bu konuda arabuluculuk yapmasını isteyen Yattara'nın talebine henüz cevap gelmediği, Trabzonspor'un da bu konuda gerekli savunmaları hazırladığı öğrenildi.

Kaynak : Fanatik

Categories: ,

Leave a Reply