Skibbe Eskişehirspor yönetimini eleştirdi

Almanya Bundesliga takımlarından Hertha Berlin ile geçen hafta sözleşme imzalayan Michael Skibbe, eski takımı Eskişehirspor'un yönetimini eleştirdi.

Skibbe, ''Sport 1'' adlı internet sitesine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor yönetimi ile farklı düşüncelere sahip olduğunu belirterek, ''İşini iyi yapan antrenörlerin görevlerine son verildi. Transferlerde de her zaman el ele çalışmadık ve farklı düşüncelere sahiptik. Uzun vadede iyi bir gelecek olamazdı'' dedi.

Skibbe, maaşların ödenmemesi konusunda kendisine yöneltilen soruya da, ''Hepimiz iyi kazanıyoruz. Maaşların bir veya iki ay geç ödenmesi benim için önemli değil'' cevabını verdi.

Tecrübeli teknik adam, Eskişehirpor'dan ayrılmasının yönetim, oyuncular ve taraftarları üzdüğünü bildiğini belirterek, ''Herkes çok üzgündü. Ben de kulüpten ayrıldığım için üzgünüm. Ancak sportif olarak doğru bir karardı'' şeklinde konuştu.

Skibbe, Eskişehirspor'da forma giyen Dede'nin Hertha Berlin'e transferi konusunda kendisi ile bir görüşme yapmadığını belirtti.

Hertha Berlin kulübünün büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Skibbe, yeni görevine sevindiğini ve Hertha Berlin'i ileriye götürmeyi hedeflediğini kaydetti.

Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply