Trabzonspor-Bizim kupamızda haram puan yok

Trabzonspor’un dün gerçekleşen Olağan Genel Kurulu’nda, Başkan Sadri Şener yine gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. Şike ve teşvik sürecine çok geniş olarak girmek istemediğini belirten Şener, “Yeni müzeye şampiyonluk kupasını onurla koyacağız. Bir tek haram puan almadan. Bu arada rakiplerimizi kırmadan eleştireceğiz. Geçen gün de söylediğim gibi bu kupanın ruhu geldi, tenekesi de gelecektir. Etik Kurulu hukukçulardan oluşuyor. Dolayısıyla verdiği raporun 5 santim aşağıya, 5 santim yukarıya gitmesi mümkün değildir” dedi. İşte, Başkan’ın öne çıkan sözleri:

‘Küfürleri sineye çekiyoruz’

“Şahsıma ve yönetim kurulu üyelerime, telefonlarımızı öğrenen rakiplerimiz tarafından epeyce küfür edilmesine rağmen Trabzonspor için, 27 yıllık hasret için bunları sineye çekmek durumunda kalıyoruz.”

‘Hocamız kimi isterse...’

“Transferle ilgili gündem var. Hocamızın net olarak talep ettiği bir oyuncu varsa, imkanlarımız müsait. Bunu almaktan bir çekincemiz yoktur. Teknik heyetin rızasıyla bunu yaparız.”

‘Şenes Bey yardımcı olsa’

“6 yıldır FIFA’da süren Ersen Martin davası var. CAS’ta bu davayı kazandık. 1 milyon Dolar alacaktık. Ama Huelva Kulübü iflas etmiş. Sevgili Şenes Erzik abi UEFA’da bu davayı öne aldırsaydı bugün parayı almış olurduk. “

Mali Kurul’dan notlar

İlgi çok büyüktü

Hamamizade İhsanbey Kültür ve Kongre merkezinin iki katı da doldu. Genel Kurul, Hasan Yener’in konuşmasıyla başladı, Sadri Şener’in konuşmasıyla bitti.

Borç 99 milyon TL

Bordo-Mavili yönetim ibra edilirken, kulübün borcunun 99 milyon 741 bin
240 TL olduğu açıklandı. Bunun 42 milyon 232 bini uzun vadeli, 57 milyonu ise kısa vadeli borçlar.

Bütçe 362 milyon TL

Genel Müdür Sinan Zengin, 2012 yılı konsolide tahmini bütçesinin 362 milyon 250 bin TL olduğunu ifade etti. Borsada kısa vadede 50 milyon TL’lik nakit gelir sağlandığı bildirildi.

‘Galatasaray bizi örnek aldı’

“Şampiyonlar Ligi bizi disipline etti. İki maçta birer dakika geç çıktık diye ceza yedik. Stadımızı belli bir seviyeye getirdik. Bir haftada stat zemininin çimlerini değiştirdik. Biz değiştirince Galatasaray da değiştirdi.”

‘58. madde değiştirilmemeli’

“58. maddenin değiştirilmesine Trabzonspor karşıdır. Böyle bir şeye imza atmayacağız. En ufak hakkımızı gücümüz yettiğince İstanbul’da savunmaya devam edeceğiz.”

‘Play-Off bize zarar verdi’

“Rakiplerimiz 17 maça çıkarken biz 26 maç oynadık. Play-Off bize çok zarar verdi ve takım yorgun düştü. Nisan’da lig bitiyor. İnşallah seneye bu tür şeyler olmaz. 3 puanlı sistemde bizim tekrar yukarıya çıktığımız günleri göreceğiz.”


Kaynak : Fanatik

Categories: ,

Leave a Reply