PSG'de Ancelotti ve Hulk sesleri

Teknik direktör Kombouare'yi göndermeye hazırlanan Paris Saint-Germain'de ilk hedef Carlo Ancelotti. Fransız ekibi, ayrıca Hulk transferi için de Porto'nun kapısını çaldı.

Fransa liginde ilk yarıyı lider tamamlayan Paris Saint-Germain'de hareketli günler yaşanıyor.

Teknik direktör Antoine Kombouare ile yolları ayırma kararı alan kırmızı-mavili ekibin sportif direktörü Leonardo, ellerindeki pahalı kadroyu Kombouare'den daha tanınmış bir teknik adama emanet etmek istiyor.

Fransız ve İtalyan basını, Ancelotti'nin 1 Ocak itibarıyla Paris Saint-Germain'in başına geçeceğini yazıyor. Fransız kulübünden herhangi bir resmi açıklama yapılmamasına karşın, görev değişiminin neredeyse kesinleştiği belirtiliyor.

Sezon öncesi Arap sermayesinin eline geçen PSG, Pastore ve Gameiro gibi geniş yankı uyandıran pahalı transferler yapmıştı. Paris Saint Germain, devre arasında bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

Porto'nun Brezilyalı yıldızı Hulk'a gözünü çeviren Paris ekibinde sportif direktör Leonardo, bu transfer için Porto'nun kapısını çaldı.

Carlos Tevez'den olumsuz yanıt alan Paris Saint-Germain'in Hulk transferini gerçekleştirebilmesi için kasasından Portekiz ekibine yüklü bir para çıkarması gerekiyor. Porto ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Hulk'un sözleşmesinde 100 milyon Euro'ya serbest kalma bedeli bulunuyor.


Kaynak : NTVSPOR

Categories: , , ,

Leave a Reply