Nba'de sezonun başlamasına 2 gün kala takımlar da hazırlıklarını son hız sürdürüyorlar.Hazırlık maçlarının son gününde alınan sonuçlar şöyle ;

Atlanta Hawks - Charlotte Bobcats : 92-75
Phoneix Suns - Denver Nuggets : 85-110

Atlanta Hawks seyircisi önünde çıktığı ilk maçta rakibi Bobcats'i ikinci yarıdaki etkili oyunuyla geçerek taraftarına sezona hazırım mesajı verdi. Hawks'ta Josh Smith 21 sayı 6 ribaund ile takımının en etkili ismi olurken Hawks'ta ayrıca kenardan gelen Ivan Johnson 15 sayı 8 ribaundluk performans sergiledi.Konuk ekib Bobcats'te ise Maggette 18 sayı 5 ribaund ile takımının en skorer ismi oldu.

Denver Nuggets'ın evinde mağlup ettiği Suns'a konuk olduğu maçta Suns , Denver'a bir kez daha diş geçiremedi ve seyircisi önünde rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.Özellikle maçın ikinci yarısında rakibini ezip geçen Denver'da 24 şut kullanan Gallinari 23 sayı ile takımının ve maçın en skorer ismi olurken kenardan gelen Brewer 20 sayılık katkı verdi.Denver'da ayrıca Andre Miller ise 9 sayı 7 ribaund 10 asist ile yine etkileyici bir performans sergiledi. Ev sahibi Phoneix'te ise Dudley 17 , kenardan gelen Warrick 15 ve Brown 14 sayı ile oynadılar.

Categories:

Leave a Reply