''Bir gün dünya kupasını kaldıracağım''

Arjantin Milli Takımındaki performansıyla eleştirilen Barcelona'nın forvet oyuncusu Lionel Messi, bir gün dünya kupasını kazanacağına inandığını söyledi.

24 yaşındaki Messi, Arjantin Futbol Federasyonunun dergisine yaptığı açıklamada, ''Dünya Kupası ve Copa America'yı kazanmayı hayal ediyorum. Bunlar kariyerimdeki eksiklikler ve bunu yapacağıma inanıyorum'' dedi.

Arjantin Milli Takımıyla kupa kazanmayı çok istediğini vurgulayan Messi, 'Ancak ispatlayacak bir şeyim olmadığı açık. Kimseye bir şey borçlu değilim. Sadece takımdaki bir oyuncuyum'' diye konuştu.

Barcelona'nın dünyanın en güçlü takımı olduğunu söyleyen Messi, Barcelona'nın Arjantin Milli Takımıyla kıyaslanmasının manasız olduğuna dikkati çekti.

Lionel Messi, ''İki takım kıyaslanamaz. Barcelona, dünyanın en iyi takımı. Bunu Barcelona'yı destekleyen de desteklemeyen de kabul ediyor. Bu, aynı takım arkadaşlarınının yıllarca süren çalışmasının sonucu'' dedi. Messi, Arjantin takımının yıllardır istediği sonuçları alamadığını da hatırlattı.

Arjantin, son olarak 1993'te Copa America'da şampiyon olarak resmi bir uluslararası turnuva kazanmıştı.


Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply