Es-Es fırtınası dinmek bilmiyor

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor, sahasında konuk ettiği Kayserispor'u Veysel Sarı'nın golüyle 1-0 mağlup etti ve ligde üst üste 5'inci galibiyetini elde etti.

Maça baskılı başlayan ev sahibi Eskişehirspor, bu baskıya rağmen aradığı gol pozisyonlarını bulamadı. Ancak ilerleyen dakikalarda dengeyi kuran Kayserispor, mücadeleyi adeta orta sahaya kilitledi.

İlk 45 dakika, karşılıklı ataklarla geçilirken, iki takım da tehlikeli sayılabilecek bir pozisyon bulamadı ve devre golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda ise ev sahibi, daha istekli ve arzuluydu. Özellikle Dede'nin kanat bindirmeleri, Kayserispor kalesinde oldukça tehlikeli anlar yaşattı.

Ev sahibi Eskişehirspor, aradığı golü ise mücadelenin 51'inci dakikasında buldu. Dede'nin kullandığı serbet vuruşun ardından, top ceza sahası içinde Veysel Sarı'nın önünde kaldı. Genç oyuncu sert vurdu ve Cristian Riveros'a da çarpan top filelerle buluştu. Eskişehirspor, bu golle maçta 1-0 öne geçti.

Bu golün ardından ise Es-es ataklarını sürdürdü. Dede ile çok net bir pozisyondan da yararlanamayan Eskişehirspor, son dakikalara kadar kontrolü elden bırakmadığı maçta, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran Es-es, Spor Toto Süper Lig'de üst üste 5'inci galibiyetini aldı ve 29 puana yükseldi.


Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply