Boas, şampiyonluktan umudunu kesti

Andre Villas-Boas yönetiminde istikrarsız bir grafik çizen Chelsea, yeni yıldan önce şampiyonluk yolundaki rakipleri Manchester City ve Manchester United'ın gerisinde kaldı. Önce deplasmanda Tottenham; ardından da sahasında Fulham ile berabere kalan maviler, kendilerini bir anda zirvenin 13 puan gerisinde buldu.

"ZİRVE İLE ARAMIZDAKİ FARK İYİCE AÇILDI"
Genç menajer, Stamford Bridge'deki Fulham beraberliği sonrası, taraftara şampiyonluk beklentilerini rafa kaldırmaları çağrısında bulundu. Takımı daha iyi hale getirebilmek için zamana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Andre Villas-Boas, "Karşımızda büyük bir dram yok. Ancak gerçekçi olmak zorundayız. Zirve ile aramızdaki fark iyice açıldı. Bir dönem farkı 7 puana kadar indirmiştik. Ancak, Manchester City ve United sürekli kazanırken, 13 puanlık farkı kapatmak kolay olmayacak gibi görünüyor. Tabii ki futbolda herşey mümkün yine de bu sezon şampiyonluk şansımız ortadan kalktığını söyleyebilirim" diye konuştu.

Yeni sezon öncesi büyük umutlarla takımın başına geçen Andre Villas-Boas, bu aşamadan sonra dikkatlerini şampiyonlar ligine çevireceklerini de söyledi.

Chelsea, grubundaki son maçında Valencia'yı yenerek son 16 takım arasına kalmıştı. İngiliz ekibi, devler liginde çeyrek final bileti alabilmek için, Manchester City'i safdışı bırakan Napoli ile karşı karşıya gelecek.


Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply