Beko Basketbol Ligi'nde 17 Aralık Cumartesi günü Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak olan Beşiktaş Milangaz'ın başantrenörü Ergin Ataman, ezeli rakipleriyle favorisi olmayan bir derbi oynayacaklarını, bu karşılaşmada taraftarlara çok iş düşeceğini söyledi.

Ataman, Galatasaray Medical Park'ın çok istikrarlı ekip olduğunu ifade ederek, ''Rakibimiz şu anda formda ve iyi sonuçlar alıyor. Favorisi olmayan bir derbi oynayacağız ve taraftarımıza çok iş düşecek'' dedi.

Karşılaşmayı taraftarların desteğiyle kazanmak istediklerini vurgulayan Ataman, ''Taraftarlarımız Akatlar'da sıkışmasın diye Sinan Erdem Spor Salonu'na bekliyorum. Şu anda belki takımda Deron Williams yok ama hem Türkiye'de, hem Avrupa'da şampiyonluğa oynayan bir Beşiktaş takımı var. Zorlu bir derbi oynayacağız'' diye konuştu.

''GOTTINGEN MAÇI BİZE GÜVEN VERDİ''
Ergin Ataman, FIBA EuroChallenge Kupası'nda deplasmanda aldıkları Göttingen galibiyetinin kendisine güven verdiğini ifade etti.

Banvit deplasmanında kötü bir performans gösterdiklerini itiraf eden Ataman, ''Ancak Almanya'da da çok iyi oynadık. Ortaya koyduğumuz bu iyi basketbol ve özellikle yeni oyuncumuz Pops Mensah-Bonsu'nun performansı bize güven verdi'' ifadesini kullandı.

Ataman, Kemp ve Mehmet Yağmur'un sakatlığının olduğunu ifade ederek, ''Doktorlarımız bu iki oyuncuyu maça yetiştirebilmek için büyük çaba harcıyor. İyileşeceklerini düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak : NTVSPOR

Leave a Reply